1
LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSALAN TÖITÄ, MYÖS ERIKOISEMMAT KOHTEET 040 538 5253
Toimenkuvamme ovat asutuskeskuslouhinta vaikeissa paikoissa sekä massalouhinta.
2
LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSALAN TÖITÄ, MYÖS ERIKOISEMMAT KOHTEET 040 538 5253
Toimenkuvamme ovat asutuskeskuslouhinta vaikeissa paikoissa sekä massalouhinta.
3
LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSALAN TÖITÄ, MYÖS ERIKOISEMMAT KOHTEET 040 538 5253
Toimenkuvamme ovat asutuskeskuslouhinta vaikeissa paikoissa sekä massalouhinta.

Louhinta ja räjäytystyöt

  • Rakennusten pohjien louhintatyöt (teollisuusrakennukset, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot)
  • Kunnallistekniset louhintatyöt (kadut, putkikanaalit, ojat)
  • Massalouhinnat (murskaamoille kiven irrotukset, suuremmat kallion leikkaukset)
  • Purkuräjäytykset ja muut erikoisemmat työt
  • Asutuskeskuslouhinta
  • Irtoporaus (avorailot)
  • Hydraulikiilaus (Darda)
  • Tarkkuuslouhinta

 

Yrityksen omistajalla on yli 20 vuoden kokemus räjäytystöistä

Henkilökunta on kokenutta ja motivoitunutta väkeä. Yrityksen 15 vuotisen historian aikana olemme ehtineet räjäyttää mm. kivimateriaaleja, maata, routaa, jäätä, tiiltä, betonia, teräsbetonia, terästä, puuta, jauhomaisia materiaaleja. Näitä räjäytyksiä on tehty maan päällä, maan alla, veden alla, rakennuksien sisällä, rakennuksien alla sekä rakenteiden sisällä joitakin paikkoja mainitaksemme.

 

Vaativien kohteiden ammattilainen

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monia erittäin vaativiakin räjäytystyökohteita erilaisissa ympäristöissä kuten sairaala-alueilla, muuntoasemilla, voimalaitoksilla, konepajojen sisällä, teollisuusalueilla, kaupunkien keskustoissa ja rakennuksien välittömässä läheisyydessä.

Käytössämme on normaalien räjähteiden ja sytytystapojen lisäksi esimerkiksi elektroniset ohjelmoitavat sytytysjärjestelmät, kaasulaajentimet, laajentuvat massat ja hydrauliset kiilaamalla kiveä särkevät laitteet.

 

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat mm. julkinen sektori, rakennusliikkeet, insinööritoimistot, maarakennusliikkeet, murskausyritykset, kiviaineteollisuus, teollisuusyritykset ja yksityiset tilaajat.

Otamme turvallisuuden vaarallisessa työssämme tosissamme ja sen edistämiseksi koitamme mm. kulkea työmaiden digitalisoitumisen kärjessä ja käyttää tarpeen mukaan uusia turvallisuutta parantavia menetelmiä.

 

Vaativat ja suuret kohteet

Isot ja vaativat kohteet suunnittelemme porauksen ja räjäytyksen osalta 3D pohjaisesti estääksemme virheiden syntymistä ja parantaaksemme työn laatua. Suunnittelemme reikäkaaviot ja sytytys ajoitukset kiven laadun ja työmaan vaatimusten mukaisesti, ehkäistäksemme kiven hallitsematonta sinkoilua ja optimoidaksemme syntyvän louhekoon tilatun kaltaiseksi. Valmiilla GNNS pohjaisilla reikäkaavioilla poraajien on helppo tehdä koneohjauksen avulla juuri halutunlainen poraus vaativissakin olosuhteissa.

Korkeammissa pengerkorkeuksissa teemme tarvittaessa reikäsuoruusmittauksia ja seinämäskannauksia turvallisuuden parantamiseksi.

HOIDAMME TYÖT VALMIIKSI TURVALLISESTI, MÄÄRÄTIETOISESTI JA SOPIMUKSEN MUKAISESTI.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.